Mida kuulate hetkel?
+4
Robert
qlimaX
andres
Admin
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mida kuulate hetkel?
Mida te siis hetkel kuulate?
Mul hetkel prepare to qlimax 2007 - selected and mixed by dj res@l. Kõigest 1h 20min
Mul hetkel prepare to qlimax 2007 - selected and mixed by dj res@l. Kõigest 1h 20min
Re: Mida kuulate hetkel?
James Blunt - Goodbye my lover
tahaks seda miksida millegiga kokku, siis täitsa 100% kõlblik lugu
tahaks seda miksida millegiga kokku, siis täitsa 100% kõlblik lugu
qlimaX- Postituste arv : 5
Registration date : 25/12/2007
Underoath - In Regards To Myself
Robert- Postituste arv : 13
hetkel käib fall out boy-This Ain't A Scene, It's An Arms Race
Liz90- Postituste arv : 60
üks jõululugu
mingi suht aeglane ja selline:D
mõnus:D
mingi suht aeglane ja selline:D
mõnus:D
annu- Postituste arv : 9
Breaking Benjamin-Belive: [b]
Nants- Postituste arv : 8
Qlimax - Dj Zany vs The Prophet 1h 12min 54s
aga ma täpsustaks, see on mu ema lemmiklugu ... kummaline, aga mu emale meeldib väga hardstyle, hardcore ja techno
aga ma täpsustaks, see on mu ema lemmiklugu ... kummaline, aga mu emale meeldib väga hardstyle, hardcore ja techno
Cascada-reason
Täitsa haige:D
Täitsa haige:D
Sally- Postituste arv : 158
Snow ((Hey Oh)) - Red Hot Chili Peppers - album: Stadium Arcadium
mäletan kui lendasin Amsterdamist Washington D.C'sse siis lennukis kuulasin seda albumit koguaeg. samal ajal mängisin mingeid mänge, mis seal oli... lennukis olid nagu read 3 3 3. ja ma istusin selles akna poolses reas... keskel.. ajaloo õpetaja istus teisel pool. krt naerda sai, ta mängis mänge, keel suust väljas ja karjus üle lennuki, et ta tegi lennuki rekordi vms... siis ta laiutas seal.. ja mul oli sitt olla.. siis ta sõi niii palju. tellis koguaeg asju juurde ja siis loopis jäätise topsikud ja oli endaaruga nii lahe.. oi krt.. see õpetaja on ikka mulle meelde jäänud.. vb kui soovi on, siis võin teha üldise loba alla tema jaoks eraldi teema..
mäletan kui lendasin Amsterdamist Washington D.C'sse siis lennukis kuulasin seda albumit koguaeg. samal ajal mängisin mingeid mänge, mis seal oli... lennukis olid nagu read 3 3 3. ja ma istusin selles akna poolses reas... keskel.. ajaloo õpetaja istus teisel pool. krt naerda sai, ta mängis mänge, keel suust väljas ja karjus üle lennuki, et ta tegi lennuki rekordi vms... siis ta laiutas seal.. ja mul oli sitt olla.. siis ta sõi niii palju. tellis koguaeg asju juurde ja siis loopis jäätise topsikud ja oli endaaruga nii lahe.. oi krt.. see õpetaja on ikka mulle meelde jäänud.. vb kui soovi on, siis võin teha üldise loba alla tema jaoks eraldi teema..
Lapko - All The Best Girls
Jube hea lugu on. Selline mõnusa atmosfääriga alternatiivrokk. Oojaa, vokalistil on täiega hea hääl ka. Meenutab kohati Mika oma.
Muideks, see bänd soojendas Mansonit Tallinnas.
Jube hea lugu on. Selline mõnusa atmosfääriga alternatiivrokk. Oojaa, vokalistil on täiega hea hääl ka. Meenutab kohati Mika oma.
Muideks, see bänd soojendas Mansonit Tallinnas.
Robert- Postituste arv : 13
LaFee - Warum
täitsa okei lugu on
täitsa okei lugu on
qlimaX- Postituste arv : 5
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1