Mis mänge mängite?
3 posters
paZteet :: Arvutite nurk :: Mängud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mis mänge mängite?
Nagu näha, siis siia ei olegi keegi veel postitanud midagi. Küsimus siis selline, et kes mis mängu mängib? paZteet mängis kunagi hästi palju The Sims Triple Deluxe. Viimasel ajal olen ajapuuduses, mängin mänge ainult telefonist ntx koolis vahetundide aeg, kui ma parasjasti ei tegele mingi muu lolljusega, ntx "sahtlite korrastamisega" või miiZudega
REQ: fifa08
Req: fifa08, telefonile. eerikupoeg W610i
väga teemasse ei lähe, aga tänan. ma ei viitsi väga tegelt ise ka seda otsida, tegin mingisse mobiili foorumisse ka kasutaja, et äkki sealt saab. aga noh, seal on nüüd kõigest 3 liiget
väga teemasse ei lähe, aga tänan. ma ei viitsi väga tegelt ise ka seda otsida, tegin mingisse mobiili foorumisse ka kasutaja, et äkki sealt saab. aga noh, seal on nüüd kõigest 3 liiget
Re: Mis mänge mängite?
noh, mul on igasuguseid mänge.
sõltub tujust.
Mul on Fifadest kuni räigete tulistamisteni välja neid mänge.
Lemmikumad on Diablo, Elder Scrolls IV:Oblivion, Max Payne 1 ja 2
sõltub tujust.
Mul on Fifadest kuni räigete tulistamisteni välja neid mänge.
Lemmikumad on Diablo, Elder Scrolls IV:Oblivion, Max Payne 1 ja 2
Robert- Postituste arv : 13
Registration date : 25/12/2007
Elder Scrolls IV:Oblivion seda olen ma ka mänginud kunagi lauaarvutis see täitsa olemas. ja mis ime, ma lülitasin täna sisse lauarvuti üle pika aja.. kaks kuud polnud seda sisse lülitanud, asi selles, et ema tahtis netti, aga ta tahtsi oma meilboxi all korrusel lugeda, et ma ei piiluks ja siis võttis minu läpaka, sest tema läpaks jäi vanaema juurde ja minu vana läpakas, selle müüsin maha pappi sai ja ma siis mängisin lauaarvutis Elder Scrolls IV:Oblivion'i
Peaks mainima et Oblivionil on päris kurb lõpp.
Nunnuke prints ohverdab ennast lõpus et päästa maailm.
Samas kui tahad tegelast täiega võimsaks teha, siis tuleb seda mängu ilgelt kaua mängida.
Nunnuke prints ohverdab ennast lõpus et päästa maailm.
Samas kui tahad tegelast täiega võimsaks teha, siis tuleb seda mängu ilgelt kaua mängida.
Robert- Postituste arv : 13
No, mina mängisin seda delfi kalliskivi mängu, aga see muutus tüütavaks, kuna ma sain lihtsalt juba 144359 punkti:D
Niiet enam ei viitsi:D
Niiet enam ei viitsi:D
Sally- Postituste arv : 158
paZteet :: Arvutite nurk :: Mängud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1